Doromb olaj

Doromb olaj
Doromb olaj
Doromb olaj
Doromb olaj
Doromb olaj
Doromb olaj
Illat
1 003 Ft
(790 Ft + 27% áfa)
A doromb olaj ápolja hangszerét, ezáltal az hosszabb ideig fog szépen szólni dorombja. Fafúvós hangszerekre is használható. 100% tisztaságú, semleges paraffinolaj akár illatosított verzióban is.
Részletek

Doromb olaj: ápolja a dorombot, lassítja a korróziót.
A doromb egyik legnagyobb ellensége -a helytelen használat és tárolás mellett- a korrózió. A rugó szemmel nem látható mikrorepedéseiben megindul az acél oxidációja, ami előbb a doromb elhangolódásához, majd a rugó eltöréséhez vezethet. Ezt a folyamatot lassítja, vagy akár meg is előzheti a rendszeres olajozás mind a nikkelezett (ezüst színű), mind a fekete doromboknál. A doromb olaj segítségével el lehet távolítani a nagyon vékony rozsdafoltokat fizikai behatás nélkül. Minden új dorombot paraffinolajjalos kezelést követően hagyja el a műhelyünket.
A doromb olajat kérheti enyhén illatosított verzióban is. Az olaj a fafúvós hangszerek ápolására is alkalmas.
Összetevők: 30ml 100% gyógyszeripari minőségű, tiszta, szín-, szag- és ízmentes paraffin olaj. Az illatosított változat 4 csepp 100% természetes illóolajat tartalmaz üvegenként.
Felhasználás: rendszeres használat esetén havonta egyszer olajos pamut törlőkendővel törölje át a dorombot, különös tekintettel a rugótőre.
Szembe kerülés esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel.

Hasonló termékek