Viszonteladó

Kedves érdeklődő!

Nagyon örülünk viszonteladói érdeklődésének.
Szívesen dolgozunk együtt partnereinkkel annak érdekében, hogy professzionális, kézzel készült dorombjaink a lehető legtöbb emberhez jussanak el.

Szilágyi doromb

A Szilágyi dorombok az 1980-as évek óta megtalálhatók öt kontinens hangszerboltjaiban, szólalnak meg koncerttermekben, lemezeken és lelkes dorombosok által. Szilágyi Zoltán dorombkészítő mester tudását átadta fiának, Szilágyi Áron nemzetközileg elismert dorombjátékosnak, aki folytatja a dorombkészítés családi tradícióját.

Várjuk nagykereskedők, viszonteladók, webshopok, hangszerboltok vagy vásárban értékesítők jelentkezését az együttműködésre. Partnereinket vonzó viszonteladói árakkal, a szállítási határidők pontos betartásával, professzionális csomagolással és ügyfélszolgálattal várjuk. Viszonteladóink számára megkönnyítjük a hangszereink értékesítését csak számukra elérhető induló szettel, melyben a legnépszerűbb típusok vannak, remek oktatóanyagainkkal, képekkel, hangszerboltokban, vásárokban használható doromb-displayekkel.

Az alábbi űrlap kitöltésével tud viszonteladónak jelentkezni. A regisztráció után 1-2 nappal azt elbíráljuk, e-mailben, vagy telefonon megkeressük és létrehozzuk viszonteladói profilját. Profiljába belépve már nagyon egyszerűen rendelhet viszonteladói árakon.

(Bizományos értékesítéssel egyáltalán nem foglalkozunk, viszont akár nagyon kis mennyiséget is rendelhet viszonteladóként.)

Várjuk szíves jelentkezését.

Madla Anett és Szilágyi Áron
Doromb Kft.

Az Ön neve
Az Ön e-mailcíme
Az Ön telefonszáma
A vállalkozás neve
Az üzlet, webshop, vállalkozás weboldala
A vállalkozás címe
A vállalkozás adószáma
Milyen módon kívánja értékesíteni a dorombjainkat (több is bejelölhető)
Webshop
Hangszerbolt
Nagykereskedés
Vásárok
Workshop, oktatás
Egyéb
Pár sorban mutassa be üzletét!